3.04.2015 г., 16:07 ч.

Така обичам те 

  Поезия
346 0 1

Ще ти създам небе. С обич да политнеш.
И пак ще си дете. До сърцето ми ще стигнеш.

 

Ще гаснеш в залези. В изгреви ще светиш.
Забравила омразата. Възвърнала си детството.

 

Ще бъдеш силата. Духът ще си на времето.
Опазила и милост. И вярата нетленна.

 

Ще търсиш хората. С любов да им помогнеш.
Ще срещаш погледи. В тях ще се затрогнеш.

 

Ти просто жива си. Победа си над болката.
На себе си простила си. Така обичам те. И толкова!

 

 

 

 

 

 

 

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много силно изразено...!!!
    "Ще гаснеш в залези. В изгреви ще светиш.
    .......................................,
    Ще бъдеш силата. Духът ще си на времето."
Предложения
: ??:??