Така си е!
Различна ще е тази седмица
ще има и усмивки, сълза,
... топъл дъх моментно неразбиране.
Уханна лятна смесица
от игра любовна
и осуетено нощно сбиране.
Различна ще е тази седмица.
Ще има страст - дори за трима
и мигове кратки,
във такт като за рима.
Във яркост пищна
ще са погледите споделени
... ще ги следват емоции гладки
в искри разсипано неподредени.
Различна ще е тази седмица.
Ще заседне нейде като спомен
в Душите надълбоко...
Ще е трепет мил и скромен
във сърце, което дори за двама е широко.
Наистина това във времето...
със нервите... игра си е!
Различна ще е тази седмица
откъдето и да се погледне...
Така си е!
Rygit
© Ригит Всички права запазени