30.09.2007 г., 20:38 ч.

Така те чувствам... 

  Поезия
796 0 5
И без да говориш
                               и без поглед дори,
на ум си със мен
                            и гледаш в моите очи.
 
И без да съм близо
                                 и далеч да си ти,
до мен те чувствам
                                  и на километри да си!
Така съм родена-
                            твоя жена да съм аз!
Само обич и вярност-
                                това усещам за нас.
На ръцете ни пръстен-
                                       символизира любов!
Неведнъж ти призна ми
                                            на какво си готов,
Така те усещам-
                                без мен ти нямаш живот,
Така те усещам-
                     живот означава със тебе любов,
И сутрин за "добро утро"
                                         получаваш целувка,
а аз се събуждам специално
                                             за твойта милувка.
И никой,ама никой друг не може
                                                              да ме има,
така те те чувствам-
                                       аз съм твоята любима!
Ти ме галиш и това ме
                                             прави щастлива,
на твоята усмивка отвръщам-
                                                 чувствам се жива!
На теб съм се врекла,
                                 ти на мен също,
Любов аз ти давам,
                               и на мен тя се връща!
Мъжът до мен
                            е моето всичко,
без него със сигурност

              
  ще остана без нищо!
             


© Божана Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Боже, Божанче, не само разбити сърца има в Откровения, как ви се радвам!!! Бъдете все тъй отдадени един на друг!
  • Нека бъдеш и ти винаги за него-всичко!Поздрав за хубавия стих!
  • Поздравления, Божи!
  • Размечтах се... Толкова е красиво...Любов...дълбока, чиста и искрена като сълза...но сълза от щастие!!!Пожелавам ти винаги така да Го чувстваш !
  • Прекрасен стих, Жанка-Божанка,
    радвам се на взаимната ви щастлива
    любов, целувам те с обич.
Предложения
: ??:??