18.07.2008 г., 7:26 ч.

Такава съм 

  Поезия » Любовна
649 1 2
Вярваш ли ми - аз не те обичам.
Защо се правиш на учуден,
аз на друг принадлежа.
Може би си мислил, че на другите момичета приличам,
но сам се убеди - не е така.
Да не би да мислиш, че щом си ме поискал
аз при тебе тутакси ще долетя?
Виж ме - та аз не съм за тебе момиче
и никога не бих при тебе дошла, дори да бях сам сама.
Потърси си някоя друга и нея обичай,
избери я от мен да е по-добра.
Приеми - аз съм лоша и себе си само обичам,
и се радвай, че за друг пъклените си планове аз кроя.

© Антоанета Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Антоанета,Антоанета....защо не признаеш пред себе си ...,че зад думите..
    "Вярваш ли ми - аз не те обичам." е всъщност ..ОБИЧАМ ...в противен случай не би го написала....както аз например....
  • Браааааво !!!!!
Предложения
: ??:??