23.11.2006 г., 15:04 ч.

Такава запомни ме 

  Поезия » Любовна
2561 5 26

Сърцето ми преди да спре да бие,
ще заболи за тебе за последно.
С последна глътка кръв ще се опие
и ще заспи щастливо уморено.
Ръцете ми преди да се отпуснат,
до болка ще се вкопчат в твоите длани.
За да усетиш толкова пропуснати
докосвания - търсещи, но неразбрани.
Очите ми преди да остъклеят,
ще запечатат твоя образ. Като в клада
в последен взор към тебе ще изтлеят,
за обич молещи, не просещи пощада.
А устните преди да са замлъкнали,
ще изшептят със нежност твоето име.
Красива ли съм? Болката преглътна ли?
Живях за теб. Такава запомни ме.

 

 

клип

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??