5.08.2007 г., 20:12 ч.

Такива 

  Поезия
498 0 0
Такива сме си ний,
във твое име всичко се кълнем, че правим,
във твое име и прелюбодействам,
и крадем, и братя си убивам,
във твое име срещу теб вървим
със всяка следваща война.
Във твое име вярата убивам
у една подрастваща душа,
във твое име ще убием любовта
и да са разкаем няма, Боже,
слепи сме да знаем твойто име:
Любовта.

© Кало Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??