Aug 5, 2007, 8:12 PM

Такива 

  Poetry
577 0 0
Такива сме си ний,
във твое име всичко се кълнем, че правим,
във твое име и прелюбодействам,
и крадем, и братя си убивам,
във твое име срещу теб вървим
със всяка следваща война.
Във твое име вярата убивам
у една подрастваща душа,
във твое име ще убием любовта
и да са разкаем няма, Боже,
слепи сме да знаем твойто име:
Любовта.

© Кало All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??