6.01.2005 г., 10:10 ч.

Там... 

  Поезия
1162 0 1
Пееш ли?
Как хубаво пееш...!
Как нежно от твоите устни
струи песента
и по пръстите стърже
гласът - вопъл на струните,
и в погледа тича картината
преливаща в огнени пръски...
Светят езерно чисти в очите ти
мислите...
Пееш ли?
... Да, как хубаво пееш!
А си толко далече,
високо...
И "там" не спираш да пееш.
"Там" е някъде в мене,
"Там" още живее твоята песен...
Попей ми.... татко...

© Кая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??