23.02.2024 г., 20:42 ч.

Там 

  Поезия » Пейзажна, Друга
146 0 0

Спри
там
където
горе
става долу
и
долу
става горе,
където
светлото
е по-светло
от деня,
където
тихото
е по-тихо
от нощта,
там
където
времето спира,
където
и дъхът ти
спира,
всичко спира,
в нищото
и всичко то
ще прочисти,
и всичко
то ще
измие.
Дай си минутка
мълчание
за вчерашния ден
и една минутка
крещи с цяло гърло -
за утрешния.

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??