21.08.2009 г., 22:56 ч.

Там 

  Поезия » Философска
426 0 4

 

 

"Там"

 

Заради теб по дъното вървя
и не искам нито да излизам,
нито да се давя.

Заради нас, мъничка душа,
всичко мога да прощавам

и тихо да те нося.

 

Тръгнала съм... но не сама

и не напразно от дъното -
там дъгата е вода.

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??