Твърде рано аз те срещам,
твърде късно мене ти...
И усещам, липсва нещо,
че любов да се роди...
Може би така съдбата
е решила вместо нас,
че ще бъде по-опасно,
ако чувстваме на глас.
Ако жертвата си струва,
обещай ми, че поне
тайно мога да царувам
там... във твоето сърце...
© Ивайла Тодорова Всички права запазени