30.04.2016 г., 9:06 ч.

Там, където ражда се денят 

  Поезия » Любовна
480 0 7

Отново вдъхновено от Rammstein (Рамщайн)

По "Wilder Wein" ("Руйно вино")

 

На края на нощта -

там, където ражда се денят,

чакам, от светлината осветена,

от теб преобразена.

Вода - така чиста и дълбока,

река - бистра, пъстроока,

две очи в нея проблясват,

лунните лъчи изгасват.

Чакам там, където ражда се денят -

към теб протегнала ръка,

чакам там, където изгреви пламтят  -

една тръпчива, розова нега, една чиста, светозарна синева...

29.04.2016

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??