11.07.2008 г., 12:25 ч.

Там, където всичко започна - там и ще свърши! 

  Поезия » Любовна
2175 0 6
Там, където всичко започна -
там и ще свърши!

Онази нощ бе зловеща и студена,
сълзите ми падаха като звезди,
някой ме накара да съм тъжна и сломена
и този някой беше точно ти!

Ръцете ми трепереха от студ
и не можех да ти кажа нито дума.
Усещах между нас, че има смут
и сякаш си бях изгубила ума.

Не можех вече да се боря
за теб и нашата любов,
но не можех просто да заровя
спомена за петгодишната любов.

Видях твоите сълзи
и чух молбата ти да си останем двама.
В тъмното съзрях аз две очи
и разбрах - да те оставя няма.

Сега мисля, че съжалявам за това -
за това, че аз ти дадох втори шанс,
защото не искаш да поправиш онова...
да се поправиш - за това те молех аз.

Но знай - ще съжаляваш, че със мен се подигра!
Не разбираш ли? - Предаваш мен и любовта,
според теб всичко е една игра!
Но помни - ще потънеш в самота.

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • не търси винаги римата
  • ''Но помни-ще потънеш в самота'' дааа,ето това ми хареса,заканата,че един ден всичко се връща...ии понякога втория шанс бива даден незаслужено и за твоя сметка...Успехи!=]
  • Благодаря ви за хубавите думи!
  • Всяко откровение на сърцето се усеща...,хареса ми ! Поздрави !
  • много ми хареса като цяло
    а вторият стих е изключителен!!!
  • Поздрави!!!
Предложения
: ??:??