Там нейде
Тишина в нощ лятна
Спокойствие бавно стели
И в своята тъма
Обгръща двама необятна
Там нейде в мрачните предели
В нощното небе звезди
Огряват гледката една
На дървената пейка
Се докосват две души
Там нейде споделят любовта
И луната стои наблюдава
Прегръдка под брезата
В безвремието целувка
Как сърцата спотаява
Там нейде във гората
А споменът расте изгаря
След самотни тихи дни
На момчето в душата
Вехне любовта догаря
Там нейде в спомени едни
S.Deathstroke
© Богомил Пушев Всички права запазени