6.12.2008 г., 21:47 ч.

Там си ти 

  Поезия » Философска
561 0 1

Там, в градските окови,

аз намирам само самота

и блуждая, но нехая

за тъгата в твоята душа.

 

Там е пусто и усойно

и не виждам даже светлина,

а ти така самотен си

и не виждаш тази тъмнина.

 



Там, по улиците оживени,

там, сред хиляди лица

виждам само твоя облик...

сред незрящите вървя.

 

Там... там си ти!

И аз към теб вървя,

за да стана част

от твоята  изстрадала душа!

 


06.12.2008г



© Радка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??