Dec 6, 2008, 9:47 PM

Там си ти 

  Poetry » Phylosophy
562 0 1

Там, в градските окови,

аз намирам само самота

и блуждая, но нехая

за тъгата в твоята душа.

 

Там е пусто и усойно

и не виждам даже светлина,

а ти така самотен си

и не виждаш тази тъмнина.

 



Там, по улиците оживени,

там, сред хиляди лица

виждам само твоя облик...

сред незрящите вървя.

 

Там... там си ти!

И аз към теб вървя,

за да стана част

от твоята  изстрадала душа!

 


06.12.2008г



© Радка Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??