14.03.2019 г., 9:28 ч.

Танц на раздялата 

  Поезия » Любовна
160 0 0

Звездите подслушват нощния разговор.

Ти танцуваш сама под луната.
А навън вали ли, вали!
Ти танцуваш танго на съдбата.

Танго, звуци безумни.
Ти танцуваш танго на раздяла.
А навън вали ли, вали!
Ти танцуваш танго на прощаване.

Ти танцуваш танго на раздяла,
на пагубна, тайна любов.
А отгоре луната немее
и изпраща тих благослов.

Звездите подслушват нощния разговор.

Ти танцуваш танц на раздялата.

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??