Идва този миг на вдъхновение
на полудели стъпки и ритми...
на този танц, на тази песен...
този миг на страст и нежност...
В който, без да си дадеш сметка
ще избягат ударите на сърцето...
В който ще отдадеш чувствата си
и ще мечтаеш да чувстваш още....
И рисуваш вече този пръв миг...
този мълчалив вик, този зов...
тъй мечтан и пазен в душата
който диша в теб и ти в него...
И е нещо отвъд, отвъд нещата...
и усещаш как друг миг вече мечтае...
да се вдъхнови и просто да живее
времето да спре в танца и да обича...
© Лили Вълчева Всички права запазени
Прегръщам ви и ви пожелавам много щастие!