9.11.2011 г., 21:13 ч.

Танц последен 

  Поезия » Пейзажна
631 0 1

ТАНЦ ПОСЛЕДЕН

(Есенна картина)

 

Златото на лятото събрала,

идва горда есента,

шепнат разноцветни листи

с цвят, подобен на дъга.

 

Вятър преспи от листа събира

и разстила ги навред,

крачат по килим от злато

хора, птички, зверове...

 

Тъжна песен есента запява,

няма време за мечти.

Днес последен танц играят

падащи листенца кат сълзи.

 

 

 

 

© Катерина Пиринска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??