25.12.2020 г., 8:28 ч.  

Танц 

  Поезия » Друга
540 0 0

Вярвам, че ще дойде ден,

когато изгрева ще изпрати нощта,

и на танц ще я поканя с мен,

последен танц да изтанцувам с нея.

 

На звездите ще се налюбувам,

последна мъдрост от тях да чуя.

 

И начерта ми план велик,

когато утре изгрева посрещна,

да не забравям нея и за звездите

да се сещам. 

© Калоян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??