25.02.2010 г., 0:21 ч.

Танц за двама 

  Поезия » Еротична
954 0 2

 

Танц за двама

 

 

Косите дълги,

с абаносов оттенък,

галят нежно,

събличат с ласки,

разкриват по тялото

червеникави окраски.

И стелят се те по гърба,

като струя водна

и галят се една в друга

като гора непреходна.

Очите тъмни

с блясък отговарят

и да продължат натам

със жар те желаят...

Огън разкрива се в тях

необуздан

и с обич

избухват те във плам.

Целувките - хапят,

изгарят, болят

и нашепват, че пак

искат до тях да е грехът.

А тялото с възбуда

играе своя танц

- предизвикан от нечий силует

и бежово-телесен гланц...

© Цветослава Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??