21.10.2009 г., 0:04 ч.

Танцуващи души 

  Поезия » Любовна
1017 0 1

ТАНЦУВАЩИ ДУШИ

 

 

Обичаш да ме будиш на разсъмване.

Обичаш изгрева, смеха в очите.
Обичаш всяка част от моето пробуждане
и слънцето, докосвайки снагата ми.
Обичаш ме, такава - своенравна,
разголена със своите безумия.
Обичаш да ме гледаш,
притворила очи от страст
и в приказка вълшебна дъха ти да вплета,
подпалвайки ме с устните си жарки.
Обичаш да ме любиш сутрешно,
грабвайки най-ласкавия блян,
превземайки ме нежно и безумно,
танцуващи душите да изгарят.

© Танцуваща Скитница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??