26.12.2007 г., 0:07 ч.

Танцуващият с вълци 

  Поезия » Любовна
868 0 5

Аз съм танцуващият с вълци,

онзи, който живее в тъмнина.

Аз бях момчето, което отхвърлихте

и носех кръста до последната сълза.

Вече не мога да плача, нямам сълзи,

нито плоча или гроб.

Аз съм погребаният приживе

от единствената, непрежалима любов.

Аз бях избраният да страдам

и когато уби ме ти, простих за това.

Бях и лош, и зъл, и мразен,

но завинаги твой, дори и сега.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??