3.02.2012 г., 19:46 ч.

Танцът на светулките 

  Поезия » Пейзажна
490 0 1

Танцуват две светулки влюбени
във тъмната притихнала гора
и сякаш са съвсем изгубени
във призрачната тъмнина.

Танцуват и въртят се весело
две миниатюрни светлинки
и в своя танц са те унесени,
любовен огън в тях пламти.

Във своя танц са се прехласнали -
щастлив е танцът им на любовта,
опиянени са от своето щастие,
не знаят що е човешка самота!!

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??