22.11.2013 г., 21:49 ч.

Танка 

  Поезия » Източни форми
900 1 4

Скръбната песен

на щурците се носи

под нощното небе.

Лунният диск жъне

по небесната нива.

 

***

 

Душата копнее

мирен и сънен покой

в мека тишина.

Бледа лунна светлина,

кадифени сънища.

 

 

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??