Nov 22, 2013, 9:49 PM

Танка 

  Poetry » East forms
902 1 4

Скръбната песен

на щурците се носи

под нощното небе.

Лунният диск жъне

по небесната нива.

 

***

 

Душата копнее

мирен и сънен покой

в мека тишина.

Бледа лунна светлина,

кадифени сънища.

 

 

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??