9.05.2014 г., 17:52 ч.

Танка 

  Поезия » Източни форми
636 0 0

Бурен вятър

носи дъжд на талази.

Проблясва мълния.

Далече отеква гръм,

в сърцето бушува.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??