Тя иска още малко да диша...
Да я има...
още малко...
само за малко...
Не търси вечност
и празни надежди,
не иска розови кули
и безспирен летеж.
Иска само още малко да диша...
А няма време
дори да порасне
и да стане голяма.
Ражда се.
Пада.
Умира.
И вече я няма...
© Ана Всички права запазени