21 мая 2011 г., 02:57

Тази любов... 

  Поэзия » Белые стихи
819 0 6

Тя иска още малко да диша...

Да я има...

още малко...

само за малко...

Не търси вечност

и празни надежди,

не иска розови кули

и безспирен летеж.

 

Иска само още малко да диша...

А няма време

дори да порасне

и да стане голяма.

Ражда се.

Пада.

Умира.

И вече я няма...

© Ана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??