16.02.2007 г., 14:25 ч.

тази нощ 

  Поезия
982 0 3

Във тази нощ си пак до мен!

Във тази нощ, различна от преди!

Във тази нощ горяха нежни сълзи!

Тази нощ бе неизбежна, нали?!

 

А къде си ти? Навън вали

от наште сълзи, за нашта любов!

 

© Георги Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??