Тази нощ от пепелта, в която ме превърна,
ще се изправя и към живота ще се върна,
тази нощ, кълна се и го запомни,
не ще позволя и друг да ме нарани.
Една любов, изпълнена с болка и тъга,
една любов превърна ме в безчувствена жена,
една последна сълза изгубена,
една поредна мечта погубена,
тази нощ ще погреба дълбоко в мен,
и никога не ще бъда пак в този плен!
Ако трябва в късче лед ще се превърна,
но към болката и фалша няма да се върна,
не успяхлюбов, каквато искам, да открия,
и сега от този свят без радост ще се скрия.
© Милена Всички права запазени