Sep 30, 2008, 1:32 PM

Тази нощ.... 

  Poetry » Love
684 0 0

Тази нощ  от пепелта, в която ме превърна,

ще се изправя и към живота ще се върна,

тази нощ, кълна се и го запомни,

не ще позволя и друг да ме нарани.

 

Една любов, изпълнена с болка и тъга,

една любов превърна ме в безчувствена жена,

една последна сълза изгубена,

една поредна мечта погубена,

тази нощ ще погреба дълбоко в мен,

и никога не ще бъда пак в този плен!

 

Ако трябва в късче лед ще се превърна,

но към болката и фалша няма да се върна,

не успяхлюбов, каквато искам, да открия,

и сега от този свят без радост ще се скрия.

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??