7.05.2018 г., 13:11 ч.

Тази нощ 

  Поезия » Друга
1101 3 7

Тази нощ е красива
и звездите са толкова ярки
да заминем от тук 
да отидем далече
ще си вземем ли 
всичките спомени

Тази нощ е вълшебна
и е пълна магия
как въздишка отронена
ще поеме на път
към мечтите

Не отпадай сърце

тази нощ е красива
ще си вземем ли 
всичките спомени
или само онези 
които обичаме

 

© Ник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??