7 may 2018, 13:11

Тази нощ 

  Poesía » Otra
1113 3 7

Тази нощ е красива
и звездите са толкова ярки
да заминем от тук 
да отидем далече
ще си вземем ли 
всичките спомени

Тази нощ е вълшебна
и е пълна магия
как въздишка отронена
ще поеме на път
към мечтите

Не отпадай сърце

тази нощ е красива
ще си вземем ли 
всичките спомени
или само онези 
които обичаме

 

© Ник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??