17.05.2019 г., 12:18 ч.

Тази нощ косата ми е синя 

  Поезия » Хумористична
520 9 15

Тази нощ косата ми е синя,
мъдрият щурец припряно цвърка.
Никак не приличам на Малвина.
Приказката май ще се обърка.

 

Плачеш тихо и съвсем наужким,
казваш, че обичаш, по човешки.
Утре кой ще чисти тези стружки?
Приказка е уж, а пълна с грешки.

 

Да съм фея мога и да свикна.
Вещицата в мен ти се обрече.
Бих могла дори да те обикна,
но носът ти дълъг май ми пречи...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??