8.08.2008 г., 15:47 ч.

Тази нощ ще е розова 

  Поезия » Любовна
811 0 23

МУЗИКА>>>

Стига!
Спри!
Овъгли ми душата.
Ако бягаш, върви
и не спирай!
(Страхуваш ли се
да не паднеш в Ада?)
Ако все пак се върнеш -
спаси я!

***************

Тази нощ е облечена в розова дреха!
Ще намигат звездите със сини очи.
Под небето на тънките струни, минорно,
е засвирило нежно, пияно щурче.

Призрачно дива ще танцува Луната!
Тихо ще капе след теб тишина.
Към живота се върнах с тръпчива наслада,
ала ето ме вече щастлива жена!

С копринени устни ме целуна зората.
Слънчево цвете в очите пося.
Люляков аромат и славЕева песен
ми напомняха само за...
тъжна жена!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??