16.12.2006 г., 6:14 ч.

тази нощ твоя съм...  

  Поезия
862 0 4

тази нощ, твоя съм...
ела...
не тръгвай...
само тази нощ...
бъди с мен,
така както
бе преди...
нека бъде
толкова красиво...
както беше
тогава...
времето на щастие
и усмивки...
времето, което ти
превърна във
мигове,
изпълнени с сълзи и болка...
но нека тази нощ...
да бъде най-красива...
да ме любиш тъй нежно...
да бъдеш с мен,
да си във моя плен...
и нека щом слънцето изгрее
всичко да приключи...
не искам мъки след любовна нощ...
не искам пак сама да плача,
да се моля пак на Господ,
да се върнеш ти в нощта...
искам само тази нощ да бъдеш с мен,
всичко да е тъй красиво,
тъй нежно, както е едно дете...
кажи й истината във очите...
тези две неща желая аз...
в леглото за последен път да бъдеш,
да признаеш всичко,
за да мога да забравя аз...

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??