14.06.2011 г., 22:35 ч.

Тази нощ звездите плакаха 

  Поезия » Любовна
1001 0 3


Звездите бяха чули обещание
и вричане в непреходна любов.
Те бяха дали своето сияние,
Луната - своя сребърен обков.

В замяна хората се врекоха
един на друг във любовта,
но после клетвите отрекоха,
на други дадоха нощта.

Във тази нощ звездите плакаха,
поискаха да са сами.
Тази нощ те някъде избягаха,
излъгани от хорските лъжи.

© Лия Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??