17.01.2014 г., 23:17 ч.

Тази топла, топла зима 

  Поезия » Любовна
447 1 2

Тази топла, топла зима

Обичам те! Затова тази зима
е толкова топла. И затова
боли от нежност и топли длани.
От тишини, шепот и човечност.
От твоите кротки думи,
от моите боси стихове
и от сълзи, нашите сълзи.
И от любов, много любов.
Тази топла, топла зима
събира света в едно: Обичам те.

© Ванко Николов (Starkmaster°   ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??