10.03.2015 г., 21:52 ч.

Тази вечер... 

  Поезия » Еротична
879 0 0

Тази вечер
еротиката 
се облича в черно.
Слага маската
(на изкушението).
Намига на първия
срещнат 
в живота.
Не очаква любов.
Не очаква и нежност.
Родените за това
не са мръсници
(като нея).
Не са плът, която
само съблазнява.
Не са желание 
за мъжете, които
пият сами. 
(обкрачили бара).
Зад широките им
гърбове 
страстта намига
(негримирана).
Тази вечер
еротиката 
се облича в черно.
И тръгва на лов.
За разбити
сърца.

 

Галя Кутулева

 

 

© Галя Кутулева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??