14.04.2008 г., 10:04 ч.

Тази вечер е посипана със чудеса... (Хубаво е да се вдъхновяваш) 

  Поезия
729 0 17

Тази вечер е посипана със чудеса.
Ний - закриляни под приказен заслон.
Причудливи носят се, небесни светила -
танцуват в наше име - загатват ни любов.

 

Вървим и ние и всичко нощно оживява.
Луната сякаш с магичен шепот призовава
своите верни горски феи, възседнали вятъра,
да те насочат към омаята на моите обятия.

 

 

Липсването ми писва... Тоест - липсва ми писането:(... Затова, просто нямаше как, след като направих тази снимка(поглед леко нагоре), да не се вдъхновя:) Надявам се да съм успяла да обрисувам с думи това, което се вижда:>

© Нежното Ласо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??