Тази вечер искам да се напия,
да пия, докато загубя контрол,
всеки спомен за теб да изтрия,
да го удавя в чашата с алкохол.
Тази вечер от теб ще избягам,
даже нямам нужда от рамо за плач,
нови страници няма да отварям,
стига ми последният загубен мач.
Тази вечер ще прекарам във бара,
ще опитам себе си да обикна,
ти за мен беше последната гара,
сега остава с липсата да свикна.
© Анна Станоева Всички права запазени
За каква последна гара говориш?! Гари по света да искаш!!!