15.02.2016 г., 13:39 ч.

Те са... 

  Поезия
389 0 10

Опрат ли се един във друг,

светят като нула с фаза!

Тя е нива, той е плуг,

тя е ,,болест", той- ,,зараза""!

 

А светът без тях не може,

само с тях цъфтят цветята!

Ох, пази ги мили Боже,

те са Майката с Бащата!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??