19.11.2021 г., 16:59 ч.

Театър 

  Поезия » Свободен стих
493 0 0

Завесата се вдига

и светлината лекичко премига.

Театърът се разиграва,

а тълпата замълчава.

Любов на сцената кипи,

но не е истинска уви.

Героите се надиграват

и тълпата подлудяват.

Колко фалшиви са нали?

Но пиесата трябва да върви.

Този цирк ще продължава,

но за щастие,

финалът наближава.

© Samanta S. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??