Завесата се вдига
и светлината лекичко премига.
Театърът се разиграва,
а тълпата замълчава.
Любов на сцената кипи,
но не е истинска уви.
Героите се надиграват
и тълпата подлудяват.
Колко фалшиви са нали?
Но пиесата трябва да върви.
Този цирк ще продължава,
но за щастие,
финалът наближава.
© Samanta S. All rights reserved.