22.09.2008 г., 8:54 ч.

Теб 

  Поезия » Любовна
1120 0 5

Търся теб - сянка позната,

която по пътя сивкав върви,

която вечер крие се в Луната

и се къпе в сребърни води.

Търся теб - искрен и нежен,

обичан до болка,

скрит във тъга,

сияние в златисто и в бяло,

песен, музика, мечта.

Обичам теб - далече от живота,

далече от объркания свят,

слънчев лъч във небесата,

мелодия в душевен глад.

Искам теб - недостижим,

                 но земен,

обичан и мразен докрай,

искам тебе аз да имам,

ти си моят земен рай!

© Латифа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??