Търся теб - сянка позната,
която по пътя сивкав върви,
която вечер крие се в Луната
и се къпе в сребърни води.
Търся теб - искрен и нежен,
обичан до болка,
скрит във тъга,
сияние в златисто и в бяло,
песен, музика, мечта.
Обичам теб - далече от живота,
далече от объркания свят,
слънчев лъч във небесата,
мелодия в душевен глад.
Искам теб - недостижим,
но земен,
обичан и мразен докрай,
искам тебе аз да имам,
ти си моят земен рай!
© Латифа All rights reserved.