26.02.2021 г., 7:54 ч.

Теб и нищо друго 

  Поезия » Любовна, Еротична
622 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Хапеш устни, драскаш грубо...

Искам теб и нищо друго.

С тебе всичко ми е най...

С тебе днеска, с теб докрай.

 

"Любов" във чашата наливай,

и с нея смело ме напивай.

Главата направи ми леш,

трудно аз да ходя пеш.

 

Нека само твоето име

да повтарям, щом боли ме.

Ти по мен си зарибена

Аз съм дрога в твоята вена.

 

Ден и нощ, ти знаеш, жадувам

твоите устни да целувам,

цяла нощ да те прегръщам,

с гръб към мен да те обръщам.

 

Да барам цялото ти тяло,

то горкото загоряло.

Ще те карам да трепериш,

като мен не ще намериш.

 

Много яко се обличаш,

почвай бавно да събличаш.

Падат дрехите по пода,

да си гола е на мода.

 

Всички бивши ми изтрий

от главата и се завий

с мен в леглото ми, където

днес ще пръсна ти дупето.

 

Никоя друга не успява

мене тъй да разтопява,

точно както правиш ти.

Не тръгвай, с мене остани

 

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??