28.01.2008 г., 14:39 ч.

Теб ли, любов? Или себе си? 

  Поезия » Любовна
746 0 9

 

Без път.

И без посока.

Изстинала от ледени желания.

Безкрайно лутаща и питаща.

Не искаща ненужни обещания.

Частица утеха търсеща.

Сред безкрайните пътища.

Падаща като чиста сълзица.

Все търся.

И все не намирам.

Теб ли, любов?

Или себе си?


 

                                                             Еми

 

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??