1.09.2007 г., 15:19 ч.

Тебе 

  Поезия
436 0 0
Тебе прегръщам сега,
тялото ти е така примамливо,
искам да усетя в себе си това,
което ме прави тъй страстна и дива...

Искам да ти дам аз това,
което в мене зове и не спира...
Искам да ти дам любовта,
която ме прави тъй нежна, красива...

Искам да те попивам с уста
и всяка капка от теб да изпивам...
Да усещаш как става нощта,
все по-еротична и наелектризира...

© Гергана Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??